Ανακοινώσεις


Μέλη του Σ.Ε.Α.Ν.Καβάλας συμμετέχουμε στις Κυριακάτικες εκπαιδεύσεις του Τ.ΕΘ. Καβάλας. Η εκπαίδευση ξεκινάει κάθε Κυριακή 08:30

Για τη συμμετοχή των μελών μας απαραίτητα είναι στολή ασκήσεων και κράνος, καθώς και: α) Φόρμα Παραλλαγής Ελληνικού Στρατού με τα διακριτικά οπλόσημου και βαθμού, β) Τζόκευ ή Μπερές Αξιωματικών Ελληνικού Στρατού με εθνόσημο, γ) Άρβυλα και προαιρετικά ότι σχετικό (π.χ. εξαρτήσεις, γιλέκο μάχης, επιγονατίδες, γάντια, κλπ)

Το θετικό την υπόθεσης είναι πως πλέον έχουμε απτές ενδείξεις πως η εφεδρεία διανύει μια περίοδο επανενεργοποίησης και τα μόνιμα στελέχη του Τ.ΕΘ. Καβάλας εμφανίζονται πρόθυμα και ικανά να μας προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσία εκπαίδευσης (προς τιμήν τους ομολογουμένως). Ας εκμεταλλευτούμε το momentum και την καλή πρόθεση αυτών των ανθρώπων για να αποκομίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες και να τους ανταποδώσουμε την ηθική ικανοποίηση πως οι κόποι τους δεν είναι μάταιοι. 


Πρόγραμμα Συσσιτίου Ιανουαρίου 2020 της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας   Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 

Θερμά συγχαρητήρια στο νέο Υπουργό Εθνικής Άμυνας, συντοπίτη μας Νίκο Παναγιωτόπουλο. 

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, αυτές τις κρίσιμες στιγμές για τον ελληνισμό. 

Ο νέος Υπουργός, φίλος του Συνδέσμου, υπήρξε πάντα κοντά μας και τιμά τον Έφεδρο Αξιωματικό. 

Καλή δύναμη. 


Aντικατάσταση Δελτίων Ταυτοτήτων Εφέδρων Αξιωματικών

Κύριοι Συνάδελφοι,με απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, οι Ταυτότητες Εφέδρων Αξιωματικών που έχουν εκδοθεί πριν την 01.06.2016, είναι πλέον ΑΚΥΡΕΣ και θα πρέπει να αντικατασταθούν.

Πληροφορίες και Αιτήσεις με δικαιολογητικά  στη σελίδα  του ΣΕΑΝ   https://seankav.webnode.gr/aitiseis/